בקרוב יתאפשרו הזמנות ומשלוחים מהאתר

בקרוב יתאפשרו הזמנות ומשלוחים מהאתר

בונגוס Seafoam Green בגימור Gloss של חברת Meinl

₪460

הבונגוס נולדו בקובה לפני יותר ממאה שנה והפכו מאז לקול המזוהה ביותר של המוזיקה הלטינית: צמד תופים קטנים, אחד גבוה ואחד נמוך, שמנוגנים באצבעות ובכפות הידיים ומפיקים מקצבים נוצצים שחותכים כל הרכב. הדגם שלפניכם, מסדרת Journey של ענקית כלי ההקשה הגרמנית Meinl, מביא את הקלאסיקה הזאת בלבוש מודרני ורענן: גימור Gloss מבריק בגוון Seafoam Green — ירוק-תכלת פסטלי שמעניק לכלי מראה רטרו מקסים ובולט.

גופי התופים עשויים ABS קשיח — פתרון קל משקל ועמיד במיוחד שסדרת Journey מתבססת עליו, אידיאלי לנגנים שמרבים לנסוע עם הציוד או לנגן בחוץ. על הגופים מתוחים עורות באפלו טבעיים בקטרים 6.5 ו-7.5 אינץ’, המשלבים צליל חם ואותנטי עם גוף שלא מפחד ממכות הדרך. העורות ניתנים לכוונון מדויק באמצעות מפתח הכוונון המצורף לכלי.

  • קטרים: 6.5 אינץ’ (מאצ’ו) ו-7.5 אינץ’ (המברה)
  • גוף ABS עמיד וקל משקל
  • עורות באפלו טבעיים
  • גימור מבריק בגוון Seafoam Green

בין אם אתם עושים את הצעדים הראשונים בתיפוף לטיני ובין אם אתם מחפשים בונגוס עמידים להופעות ולטיולים — זהו כלי שמושך מבטים ונעים מאוד לנגינה.

המלאי אזל

המלאי אזל

דילוג לתוכן